Висшистка стигна до съд, след като беше засечена с наркотици по време на специализирана полицейска акция. Заради незначителното количество екстази и пико дамата се размина само с глоба и ще трябва да плати 1000 лева.
Нарколюбителката е хваната на 20 февруари към 23 часа, когато заедно с петима свои приятели отишли на ул.“Пристанищна“ до Товарна гара-Запад. Компанията си бъбрела и слушала музика в колата на момичето, когато униформените решили да я проверят. В оставена до скоростния лост цигарена кутия полицаите открили 5 жълти таблетки, а дамата признала, че това са наркотици, както и че в дамската си чанта има още едно синьо хапче и пакетче с жълт прах. Обяснила, че екстазито и пикото са за нейна лична употреба, а разследването така и не установило от кого всъщност са купени наркотиците.
Така дрогата от общо няма и грам и половина изправи притежателката пред съда, където тя бе освободена от наказателна отговорност и санкционирана минимално. Така съдът й даде шанс да помисли добре как иска да живее - като спазващ законите гражданин или като част от криминалния контингент.