Откакто свят светува... всички астролози са били мъже, и по всяка вероятност  това не е случайно! Вероятно зад причината силният пол да не допуска дълго жени до тайните на науката, се крие желанието им да останат колкото се може по-дълго неразкрити техните собствени слабости и пороци. Сега обаче времената са други! В днешния свят жените не само че пробиха навсякъде, но стигнаха и до науката за звездите! Това, съвсем естествено, доведе до нови измерения във войната между половете. Сега вече има възможност да бъдат разкрити недостатъците на мъжете според хороскопа на всеки от звездните знаци. Нека видим каква е разликите между популярното и реалното според изчисленията на жените, занимаващи се с астрология!

Овен
В хороскопа им пише, че те са напористи, често са първооткриватели и двигатели на прогреса, но понякога имат нужда от “отдих” за презареждане на батериите. Да разшифроваме: не стига, че така абсолютно безсъвестно овните оправдават мързела и търкалянето си по дивана, но често отдиха за презареждане означава сексуални авантюри, при това, твърде вероятно, с ваши най-близки приятелки.

Телец
Бавно и уверено напредва в живота (кариера, любов), без да се разсейва с глупости. Вървейки напред, често не забелязва препятствията, също като танк, който се движи в полето. В действителност, този екземпляр може да запрати всичките ви надежди в “девета глуха”, с обяснението, че няма време за глупости. А бавното движение в живота и кариерата, често може да се обясни с твърде многото прекарано в бездействие време на дивана. За любовта пък е направо страшно да говорим – първите цветя от него може да очаквате някъде към златната ви сватба.

Близнаци
Тази привлекателна двойственост е всъщност противоречивост и непостоянство, които позволяват на близнаците с лекота да правят завои в ляво от правия път, после да се върнат обратно и след половин час вече нищо да не помнят. Благодарение на звездния си талант да общува, няма да можете да го откъснете от поредния чат, а това, че има вятър в главата, а не възвишеността му, е причината да забравя рождения ви ден.

Рак
Астролозите твърдят, че те са емоционални хора, с ранима психика, които безкрайно съчувстват на другите. Така че, ако го заварите с друга в леглото, той си има звездно оправдание: как да не откликне на нуждите на бедната жена...

Лъв
Като говорят за царя на зверовете, за великодушието и царствеността му, звездите по някаква причина забравят да уточнят, че лъвът спи по 19 часа от 24 в денонощието, яде и пие каквото му донесат неговите лъвици, които са просто цял харем.

Дева
Смятате, че сте случила с мъж: трудолюбив, практичен, чистоплътен, умен – като че ли звездите са се наговорили да намерят поне един идеален мъж. Интересното обаче е това, защо според статистиката най-много ергени са именно зодия дева. Може би защото, бидейки дева самият той, на този суетен егоист не му е нужна втора жена.

Везни
Малко е това, че астролозите разрешават на везните постоянно да се колебаят при вземането на съдбоносни решения, но и говорят с възхищение за общителността им и широкия кръг познати. Всъщност, съдбоносен за тях може да е всеки един въпрос – започвайки от “дали да се оженя за нея”, до “дали да пийнем по още едно, приятели?”.
Всички лоши навици фактически се обясняват с лошата му компания и невъзможността самостоятелно да се направи подходящия избор.

Скорпион
Ура, хороскопът казва истината – и то почти цялата. В повечето книги честно е написано, че скорпионите са ексцентрични личности, способни да се забавляват с риск за живота, репутацията и окръжаващите ги. Така че, не му се сърдете – дори ако излезе в понеделник за хляб и се върне чак в неделя, при това придружаван от някаква, която при проверка се оказва маймуна... Ами ексцентрик е човека, написали са ви го хората!

Стрелец
Находчив човек, който във всяка ситуация може да ти разкаже толкова интересна история, че чак да се заслушаш (и да му повярваш!). Жизнерадостен до такава степен, че на всички ваши опити да го изпратите на работа, ще ви се усмихва и ще ви обяснява, че там не е весело. Алтруист, който е в състояние да събере в дома си първокурсничките от близкия университет, под предлог, че е с образователна цел. И накрая, винаги търси истината – особено във виното.

Козирог
Роден началник, но само затова, че освен да си седи на мястото, да си отглежда шкембето и да командва, не умее нищо друго в живота. Знайте обаче, че диктаторските си навици той ще отиграва и отработва върху вас. Затова, проявете малко хитрост и си вземете куче в къщи, за да му носи поне пантофите, вместо вас.

Водолей
Благодарение на астролозите, той има просто две чудесни качества. Непреодолимата потребност от творчество му позволява да твори всичко, винаги и навсякъде. Ако не твори, значи няма вдъхновение, а според него то му е необходимо даже, за да може да изхвърли боклука. Второто качество е че довежда всичко започнато до логически край. Включително и това, да прави секс със сестра ви, защото сте му поръчала да я развлича, докато сте на работа (а тя ви е на гости). Т.е., сексът с вашата сестра е логически завършек на започнатата задача по развличането й. Ясно?

Риби
Как ли не са ни убеждавали звездите, че рибите са емоционални, меки, с тънка чувствителност към чуждото настроение и съвършено непрактични. Има смисъл да обръщате внимание само на последното. Именно това му позволява да ви виси на шията. Всъщност, ако се позагледате по-внимателно в тези крехки същества, ще забележите, че зъбите на някои от тях съвсем не са малки. По-скоро са челюсти на акула, които те добре умеят да ползват.