ПАРИ И ЗЛАТНИ БИЖУТА за общо 450 лева са откраднати от апартамент на първия етаж в блок на ул."Георги Пърличев" в събота. Апашите са проникнали в жилището като са стришили прозорец на терасата.

"РЕНО КЛИО" Е ОТМЪКНАТО от паркинг пред блок на ул."Кръстец" в неделя вечерта. В 22 часа собственикът установил, че колата му липсва и се обадил в полицията. Заявената щета е за около 1500 лева. 
КРАЖБА НА ТОК е установена в къща във Ветово от служители на "Енерго Про" в събота. При проверката на електроенергията те са видяли провъдник към електромера и са алармирали полицията.


КАРУЦА И СНОПОВЕ ЦАРЕВИЧАК се запалили в Средна кула в събота около 13.30 часа. Огнебироци от Първа пожарна служба са загасили пламъците, но талигата е унищожена. Причината е оставен без надзор запален в съседство огън. В неделя по обед пак в Средна кула се запалил комин от сажди в него. Огънят е бил загасен площ с оцет и вода, но е довел до напукване на комина и частичното му разрушаване, опушени са стени и тавани на площ от около 100 кв. метра. Няма пострадали.