Нов нюанс към богатата гама от изкушения добавят в листата си с предложения от известния и търсен комплекс „Голямо Враново инвест“, стана ясно на пресконференция вчера. Доказаното качество на месото, което е добре известна запазена марка, се обогатява с разнообразие от английски специалитети, съобщи изпълнителният директор Вихрен Димитров.
Няколко вида оригинален бекон, какъвто англичаните си хапват на закуска, още няколко вида стек, ролета и рула от плешка или бут, ребърца - тези изкушения ще могат да си купуват от фирмените магазини русенци и софиянци вероятно още в средата на декември. Новата продуктова гама е разработена от майстор Терънс Оуен Гилигън, който в продължение на десетилетия е разфасовал и подготвял за продажба месо в Манчестър. Професионалният месар, който от една година живее в България, снощи представи в „Рига“ варианти как суровото месо в разфасовки по негова рецепта се превръща в апетитно цвърчащо изкушение. 
Друга новост, с която от „Голямо Враново инвест“ обещаха да зарадват клиентите си в последните дни на 2016-а или в първите на 2017-а, е месото, подготвено по метода су вид - от френското sous-vide, което ще рече „под вакуум“. С иновацията се е заел шеф готвачът Лъчезар Лачев, който припомни, че обработеното по такъв начин месо запазва всички свои свойства и закупено от магазина, ще се превръща в ястия за броени минути.