Без вашата подкрепа нашият резултат не би бил толкова добър. Давам си сметка за огромната отговорност, която имам пред вас. Не възнамерявам да губя този безценен кредит на доверие, който вие - моите съграждани, ми дадохте. Това казва Красимир Каракачанов в разпространеното вчера обръщение към русенци. В него той уверява избирателите от областта, че ще продължи да работи за общ просперитет, защото вярва, че Русе е сред градовете, дали най-много на България и като такъв заслужава специално отношение.
Кандидатът за президент на патриотичната коалиция се обръща с благодарност към русенските избиратели, оказали подкрепа за него и подгласника му Явор Нотев. 
По този начин вие превърнахте патриотизма в основен политически избор за нашия град. В неделя показахме, че сме сила. Демонстрирахме ярко едно ново начало, чиято първа крачка бе направена още на парламентарните избори през 2014 година. Сега вече сме по-силни, по-уверени, по-готови за нови предизвикателства. Защото сме обединени, защото сме патриоти, защото знаем, че нашата битка е за България, се казва още в обръщението. 
Каракачанов подчертава също, че най-важното сега е да се съхрани единството. Няма да се скрием и ще продължаваме да бъдем онзи коректив, който сте ни призовали да бъдем, обещава третият в президентските избори.