Гласувах за силна и просперираща България с достоен президент! Смятам, че всеки ще избере стабилността и сигурността в държавата пред хаоса и анархията, каза кметът Пламен Стоилов вчера, след като пусна бюлетината си. В 10 часа сутринта той гласува в секция номер 6 в Професионалната гимназия по туризъм, като бе придружен от съпругата и дъщеря си, които също упражниха правото си на глас.
На въпрос дали е гласувал на референдум Стоилов посочи, че е пуснал бюлетина. 
Той увери, че навсякъде са осигурени отоплителни уреди, а там, където няма, има готовност веднага да се реагира. 
Действително изборният ден ще бъде по-различен, защото за първи път изборите са задължителни, но техническото звено на общината, което осигурява изборите, има съответната готовност. Очаквам, че по-големият проблем ще бъде не с отоплението, а с това, че трябва да осигурим възможност на всички желаещи да гласуват. Още в 10 часа има доста големи опашки, а когато станат пиковите часове, по обед и надвечер те ще се увеличат, коментира кметът. 
Той подчерта, че секционните избирателни комисии са инструктирани да могат да работят бързо, за да може да мине нормално изборният ден. 
Екипът е много добър и смятам, че всичко ще мине без проблем. Там, където възникне проблем, сме готови да реагираме на секундата, допълни още Стоилов.