Мачът „Лудогорец“-“Дунав“ бе определен от специалистите като един от най-вълнуващите спектакли от началото на първенството в Първа лига. А коментарите след онова зрелищно 3:5 не стихват. „Утро“ потърси за мнение старши треньора на русенския отбор Веселин Великов, който видимо още изживява драмата на „Лудогорец Арена“.

- Веско, какво си мислиш дни след този мач?
- Той е в историята, вече мислим за двубоя утре срещу „Славия“ в София. Като се върна назад, още не мога да преглътна, че допуснахме толкова елементарни грешки. 3 от 5-те попадения за „Лудогорец“ бяха наши подаръци. От друга страна, ако погледнем, че се държахме мъжки и че вкарахме 3 гола във вратата на толкова силен отбор, не можем да бъдем чак толкова недоволни. Момчетата се раздадоха и играха футбол. Важното е да изчистваме грешките. 
- Как ще коментираш надменното подмятане на старши треньора на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев, че отборът на „Дунав“ само ритал топката напред?
- След такъв мач се опитах да запазя добрия тон, но след като ме питате, да ви кажа - този коментар на Дерменджиев не му прави чест. Това е, меко казано, неуважително отношение към футболистите на „Дунав“ и феновете. Нека да коментира своя отбор! Искам само да кажа, че когато „Дунав“ е бил фактор в елитното българско първенство, „Лудогорец“ го е нямало на картата и футболистите му са тичали след топката по селата. Не бих искал да влизам в конфронтация с нито един колега, но думите на Дерменджиев нараниха и момчетата, и нашите фенове. Така не се говори. Иначе и на децата е ясно, че „Лудогорец“ е много силен отбор. Удовлетворен съм обаче, че Кешеру и Светослав Дяков казаха по адрес на „Дунав“ много хубави думи. Това са думи на много класни футболисти. 
- Неутрални футболни хора казват, че съдията Николай Йорданов удари здраво по „Дунав“. Какво е твоето мнение?
- Има видеоматериали, хората гледат, те да коментират. Въобще не ми се говори по тази тема.
- Какво е състоянието на контузения Атанас Атанасов?
- За съжаление положението отива в посока, когато няма да можем да го ползваме и срещу „Славия“.