Фолк дивата Камелия гостува в „Комбина” тази седмица. Скандалната изпълнителка с три корици в списание „Плейбой” и кратък опит като телевизионна водеща споделя как се чувства, преди да отбележи 20 години на сцена и защо би се върнала в родния си град Чипровци само като кметица.

Ловецът на бежанци Петър Низамов – Перата, който определя себе си като народен спасител, с коментар по темата за бежанците и новите патриоти в „Комбина” по NOVA. Низамов e член на „Цивилни отряди за защита на жените и вярата” и автор на известния клип, заснет при граждански арест на хора от Афганистан в Странджа, в който се вижда, че бежанците са съборени на земята и са завързани със „свински опашки”.

Шеф Манчев - човекът, готвил за Путин и Клинтън, гостува в „Комбина”. От „Черешката на тортата” до „Кошмари в кухнята”, най-известният готвач у нас ще разкрие кой е шефът на шеф Манчев.

В „Къси разкази” на Мария Йотова ще видим Йоан Къртицата, който ще излежи двегодишна присъда, заради домашна лаборатория за амфетамини. Как Йоан изкопава дупка под леглото в дома на баба си – уважавана учителка, зазижда вратата на мазето и си прави домашна оранжерия за марихуана, гледайте във видеото на Мария Йотова.

Очаквайте в „Комбина” и историята на Краси Боев за българката Ана Иванова, която от Мисис България Свят се озовава на работа в съда в Люксембург. Красавицата, която се прочу и като единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд, откровено пред Краси Боев за това как стана почетен гражданин на Монако и как се запозна с лелята на принц Алберт.