Две години условно наказание с 3-годишен изпитателен срок вместо 24 месеца заключен зад решетки. Това е окончателната присъда на педофил, който тръгнал да изнасилва 13-годишно момиче, но заради случайна намеса не успял да довърши перверзната гавра. Затова мъжът се сдоби само с обвинения за блудство, а на първа инстанция чу затвор, но окончателната воля на окръжните съдии го изкара на свобода.
Грозните действия са от нощта на 29 срещу 30 юни 2015 година в Тетово. Тогава майката на момичето събудила дъщеря си и й поръчала да заключи къщата, тъй като е нощна смяна и отива на работа. Детето изпълнило заръките, след което отново си легнало. Малко по-късно обаче на един от прозорците започнало да се тропа и момичето видяло свой втори братовчед. Мъжът го заставил да му отвори, за да не разбие вратата. Девойката се изплашила, но в съседната стая спяла по-малката й сестричка и решила да отключи, за да не се стресне детето от тропането.
Още щом влязъл в къщата, похотливият братовчед загасил лампата, дръпнал момичето и започнал да го целува. Жертвата се опитала да се отскубне, но перверзникът, който макар да имал две деца не се посвенил да връхлети върху чужда рожба, бил прекалено силен за нея и продължил да я опипва и да мърсува. Ужасът бил прекратен от прибирането на брата на нападнатата, което стреснало насилника. Той заповядал на братовчедка си да мълчи и побегнал, но баткото го видял и започнал да разпитва сестра си какво се е случило. Въпреки че било видимо уплашено и разстроено, момичето премълчало истината. Тийнейджърът веднага се обадил на майка си да се прибере от работа, но насиленото дете и пред нея не обелило дума. Едва на следващия ден, когато стресът преминал, споделило какво е преживяло и семейството се обърнало към полицията. Така благодарение на щастливата случайност перверзният роднина не успял да изпълни пъкления си план.