Новоизлюпеният национал от „Левски“ Георги Костадинов стана поредното доказателство защо феновете от страната ненавиждат футболистите на така наречените столични грандове.
„Доминирахме през цялото време. Можехме да бием с много повече. „Левски“ е фаворит във всеки мач“, каза надменно роденият в Царево и изгонен през миналата година от „Берое“ халф.
Превърнатият насила в героя от два подаръка на съдбата Костадинов изглежда се е взел за много голям играч, но ще го видим що за звезда ще е в световните квалификации с Франция и Швеция. Пък и „Левски“, с щастливата си победа в двубоя срещу „Дунав“, някак не се връзва с надеждите, че може скоро да е какъвто и да е било фактор в Европа.
Антон Огнянов пък направи реверанс към бившия си отбор. 
„За мене това бе специален мач. Стана хубав двубой. Не смятам, че сме забуксували. Играем добре и създаваме положения, но трудно бележим. Убеден съм, че в следващите срещи ще се реваншираме. „Левски“ е страхотен отбор и харесвам всеки един от техните играчи. Пожелавам им да продължат с доброто си представяне. Ние не мечтаем за нищо и целта ни е да останем в групата“, заяви офанзивният халф на „Дунав“.