ПФК Левски и Ticketpro стартират днес, 28.09, от 12:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач от девети кръг на българския шампионат срещу Дунав на стадион „Георги Аспарухов”.

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro и от бензиностанции OMV. Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

По предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор „В“ ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред.

Цени на пропуските за срещата с Дунав:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Обръщаме ви внимание, че на стадион „Георги Аспарухов“ са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.

Левски и Дунав се изправят един срещу друг на 02.10 от 17:45 часа.