Бившият капитан на България Димитър Бербатов може да подсили Верея, пише "Меридиан мач". Новакът Верея е предложил на нападателя договор до края на годината, като офертата е дошла от добрия приятел на Митко - Александър Томаш, който води заралии.

Специалистът и асистентите му Константин Мирчев и Тодор Кючуков, които също са много близки с Бербо, искат да размразят кариерата на големия нападател.

Към момента Митко е без отбор и на този етап няма изгледи да отиде зад граница преди края на годината. От Верея искат да използват именно този периода, за да го вкарат в редиците си.

От стадион "Трейс Арена" разкриха, че Бербатов вече няколко пъти е получавал устни оферти от Томаш да подпише с Верея, но на този етап се дърпа, а финансовият аспект от евентуалната сделка няма нищо общо с това. Ясно е на всички, че старозагорци не биха могли да задоволят стандартните финансови апетити на Митко, нито пък той иска да забогатява от Верея. Новаците в елита все пак вярват, че нападателят в крайна сметка ще склони и ще изиграе няколко официални мача за отбора да края на годината.

Както е известно, в последните месеци Бербо на няколко пъти тренира с Верея, а освен това почти не пропуска домакински мач на тима.