Две от най-популярните лица в ефира на NOVA – Ани Цолова и Виктор Николаев, приеха предизвикателството да станат част от новия сезон на „Откраднат живот“. Най-известният сериал на медицинска тематика у нас ще постави Ани и Виктор в добре познатата им роля на журналисти, които са твърдо решени да разкрият истината. „Ще бъдем себе си, но този път ще атакуваме с въпроси за етиката в лекарската професия самия д-р Василев“, разказа Виктор Николаев по време на гостуването им в "Събуди се". „Откакто гледа този сериал, синът ми Калоян иска да стане хирург. Радвам се, че телевизията предлага не само един качествен продукт, но и че историята представя лекарската професия на нивото, на което трябва да бъде“, добави Ани Цолова.

Дует "Авеню" също влезе в роля и облече лекарските престилки в операционната на МБАЛ „Св. Кирил“ специално за снимките на песента „Лъжи“, която ще бъде част от новия сезон. „Това е песен, която се явява като субтитри към случващото се. Напомня ни колко често лъжем не от любов към лъжата, а от страх“, сподели Велизар Соколов-Заки, допълвайки, че и двамата с Боби очакват елемент на изненада в снимките на видеото. Главната роля е поверена на двама от главните герои в „Откраднат живот“, изиграни от актьорите Радина Думанян и Димо Алексиев. И двамата са категорични, че музиката въздейства на всички сетива. „Целият клип е вдъхновен от сюжета на сериала“, допълни режисьора на успешната продукция и на новото видео – Павел Веснаков.

Тази седмица зрителите на „Откраднат живот“ ще видят развръзката с делото на д-р Александър Василев. Двамата с Биляна ще преживеят някои от най-романтичните мигове от началото на любовната им история. Виолета Захариева ще продължи да прави опити да елиминира Галя Стилянова, манипулирайки дори лекарския състав по време на спасяването на живота й. А Евгения Генадиева ще поведе война срещу д-р Иван Генадиев с ключови срещи от миналото.

Ще се събуди ли Галя Стилянова и какво ще отговори д-р Василев на водещите на сутрешния блок Ани и Виктор? – предстои да разберем тази седмица, от вторник до четвъртък, в 21:00 ч. по NOVA.