Вратарят Мартин Луков записа великолепен мач. Спаси два много опасни шута през първото полувреме и за разлика от друг път бе доста по-спокоен и уверен при високите топки. Луков буквално отказа черноморци при най-силното им оръжие - да центрират кълбото от всички части на терена. А „Черно море“ изпълни през първото полувреме цели 9 корнера!
Таджикът Искандар Джалилов игра икономично, точно, изчистено, без излишни фойерверки. Той получи травма в самото начало и бе извън терена за няколко минути. Всички си отдъхнаха, когато се изправи, стисна зъби и затвори зоната си за пробиви на „Черно море“.
Тейнур Марем бе на път да направи поредния си великолепен двубой и бе перфектен до 25-а минута, когато пострада с травма. Великов нямаше какво да стори, освен да го смени рано-рано с Петър Патев.
Петър Патев обаче блесна като повече от достойна смяна. Не трепна, веднага влезе в час, почти не загуби нито едно единоборство, при това го направи с много чиста и умна игра. След Будинов той заслужава да е играч на мача!
Атанас Атанасов се справи като Джалилов. Помогна и в офанзивен план, а на няколко пъти разигра триъгълници с Огнянов и Димов, след които халфовете на „Черно море“ изглеждаха като зрители от първия ред. 
Диян Димов покри отново невероятен периметър. Нямаше късмет при дузпата, но пък бе на точното място след изстрела на Будинов. Бе един от хората, спечелили битката с прехвалените халфове на „Черно море“ Паланков, Цветков, Георги Илиев, Даниел Георгиев.
Юлиян Ненов се забавляваше през първото полувреме с Даниел Златков и Михаил Венков. Бившият национал Венков сигурно ще е запомнил, че Ненов играе с №94, тъй като на няколко пъти бе принуден да тича безпомощно зад гърба му. Накрая като че ли Юлиан отпадна физически.
Ивайло Раденцов, за когого се знае по принцип, че трудно издържа 90 минути, даде всичко от себе си. Свърши много черна работа, а някои от пасовете му бяха в основата на твърде перспективни атаки. Може бе един от най-силните мачове на Раденцов с „Дунав“. 
Мирослав Будинов заслужи напълно да е играч на мача! Бореше се с няколко защитници на гърба си и обезкуражи черноморци там, където са най-настойчиви - в единоборствата. Асистира за втория гол, после вкара и прекрасно попадение. С толкова универсален и работлив нападател не може да се похвали нито един друг български отбор.
Антон Огнянов е класа! Личи си по дрибъла му, погледа върху играта, пасовете. Винаги може да завърти край себе си двама-трима защитници и така да отвори територия за хората в атака. С всеки мач се връща към формата си отпреди 3 години, когато бе в полезрението на всички големи отбори. Към края на мача се поумори, затова и бе сменен от Николай Колев.