Близо 100 потребители на Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Детелина“ в Борово ще могат да използват новия фитнес за хора с увреждания в двора на сградата. Той бе официално открит вчера от депутата Пламен Нунев в присъствието на областния управител Стефко Бурджиев и заместника му Валентин Колев, кмета на Борово Валентин Панайотов и други гости. Преди прерязването на лентата бе отслужен благодарствен молебен, а новите съоръжения бяха осветени. 
С изграждането на открития фитнес, за който от общинския бюджет бяха заделени 14 000 лева, се постави началото на обновление на центъра за социална рехабилитация. Уредите в двора позволяват развитие и укрепване на всички мускулни групи, като допринасят за подобряване на възможността за пазене на равновесие. 
Политиката, която водим в посока на развитието на социалните услуги в Борово, е правилна. През изминалите 10 месеца съдействаме за удовлетворяване на потребностите и интегриране на хората с увреждания в региона, каза кметът Валентин Панайотов. 
Нунев пък подчерта, че кметът за пореден път показва грижата към хората в неравностойно положение.