Няма по-хубаво нещо от любовта, първите трепети и надеждите, които един нов човек може да внесе в живота ни. За всички, които нетърпеливо чакат любовта да им се случи, с радост ще ви изброим 4-те зодии, които ще открият любовта до края на есента.

Телец

Дойде и вашето време. След толкова много чакане и разочарования, време е да получите малко спокойствие и истинско щастие. Имате нужда от промяна, а за това ще се погрижи нов човек в живота ви. Този човек има всички шансове да се превърне в дълга и сериозна връзка. Това зависи изцяло от вас. Дали сте готови да се доверите или все още не вярвате, че има хора, които не биха ви излъгали. Отпуснете се и отворете сърцето си, това е единственият начин, по който може да разберете дали новия човек в живота ви си заслужава. Ако успеете да направите това, очаква ви незабравима есен, изпълнена с много нови трепети и непознати усещания, които сте чакали толкова време досега. Ами ако този човек е Единственият?

Рак

Свят ще ви се завие от всичко ново в любовта, което ви очаква. Лиспвало ви е внимание? Липсвали са ви изненади и искрени признания? Всичко това като с магическа пръчица ще се появи и няма да повярвате колко естествено ще ви се стори. Заслужавате го и трябва да вярвате в това, защото в противен случай ще направите впечатление, че имате ниско самочувствие, което не е така. Имате чудесни качества и най-накрая ще се появи човек, който ще ги оцени подобаващо. Доверете се на подадената му ръка и направете първите си крачки заедно. Дали връзката ви ще продължи дълго, това само времето ще покаже. Ако сте разумни, има как да се случи.

Стрелец

Всяко добро в този живот се връща. Вие сте правили толкова добро, че е време нещо хубаво да се случи и на вас. Стига сълзи, стига проблеми. Есента ще ви донесе прекрасни емоции, от които наистина имате нужда. Познат човек във вашето обкръжение ще се осмели да направи крачка към вас, с което ще ви подскаже, че има силен интерес. Не се съмнявайте, че думите са му искрени, защото ако не вярвате на думите, повярвайте на очите. Те не лъжат. Взаимоотношенията ви много бързо ще преминат към сериозни, а това няма да ви изплаши, противно на очакванията. Когато е с правилния човек, времето няма значение...

Козирог

Щастието чука на вратата ви. От него ви делят едва два месеца. Подгответе се за най-вълнуващото време от годината за вас. Ще се озовете на правилното място в правилното време. Ще се запознаете с много интересна личност, която няма да излезе от ума ви с дни наред. В началото „завоеванието“ ви ще е трудно, но не се сърдете на човека отсреща. На някои хора им трябва малко повече време, за да се отпуснат и наистина да покажат какви са всъщност. Чакането няма да е дълго. Химията, която ще усетите, няма как да ви подведе. Тя е истинска и ще ви припомни какво е да си щастлив и влюбен.