Футболистите на „Дунав“ ще играят днес срещу „Пирин“ /Благоевград/ третия си мач от първенството на Първа лига. Двубоят на „Лудогорец Арена“ ще започне в 21.15 часа. След изиграните 2 кръга русенският отбор има доста приличен актив от 4 точки и дели второто място с „Верея“ /Стара Загора/. Водач с 6 е „Черно море“ /Вн/. Избраниците на старши треньора Веселин Великов заминаха още вчера за Разград.
„Хубавото е, че нямаме контузени състезатели. Ще определя групата в последния момент. Твърде възможно е в нея този път да попадне Петър Патев“, каза Великов пред „Утро“.
Той допълни, че впечатленията му за „Пирин“ са от изгледаните видеозаписи в двубоите на благоевградчани срещу „Черно море“ /1:3/ и горнооряховския „Локомотив“ /2:1/.
„Съперникът ни привлече няколко нови и доста добри футболисти. Разполага и с твърде опитни играчи като Антон Костадинов, Станислав Костов, Владислав Златинов, Венцислав Бенгюзов, Александър Башлиев, Юлиян Попев. В атака действа доста острият и бърз Тони Тасев. Ние обаче няма от какво да се плашим. Момчетата показаха характер в първите два мача и съм сигурен, че ще се опитат да покажат, че победата срещу „Нефтохимик“ в Бургас не е плод на някаква случайност“, заяви Веселин Великов.
Той призова феновете на „Дунав“ да тръгнат към стадиона в Разград въпреки късния и доста неудобен час на мача.