Изненада за всички бъдещи и настоящи родители подготвя Мол Русе послучай течащата Световна седмица на кърменето: ексклузивна лекция на тема „Кърмене, първи дни с бебето и възстановяване след раждането“.
Лектор в Експресната академия за родители ще бъде добре познатата и обичана Ася Демирева, консултант по кърмене с 10-годишен стаж към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“ и от 5 години сертифицирана към Международния борд на консултантите по лактация (IBCLC).
На Експресната академия русенските майки ще имат възможността да научат основните позиции и често срещаните проблеми в началото на кърменето, ще разберат кои са препъни-камъчетата на първите дни с бебето у дома и как да се върнат отново във форма след раждането.
Организаторите от Мол Русе са подготвили подаръци от „Мустела“ и „Био Ойл“ и още една специална изненада - по време на Световната седмица на кърменето, само и единствено в аптека „Субра“ в Мол Русе русенци ще могат да закупят продукти на двете марки с 20% отстъпка! 
Експресната академия за родители ще се проведе в събота от 11 часа на последния етаж на търговския център. Входът е свободен.