Билетите за домакинските мачове на „Дунав“ в Първа лига ще са с цена от 5 лева, съобщиха за „Утро“ от клубната управа.
„Първоначалната ни идея бе пропускът да е между 8 и 10 лева, но преценихме, че ще е напълно справедливо, ако компенсираме нашите фенове заради разходите, които ще направят с пътуванията си до Разград. Не е изключено билетите за така наречените високобюджетни двубои срещу грандовете в българския футбол да бъдат с малко по-високи цени“, заявиха от управителния съвет.
Абонаментните карти за всички 36 мача от първенството на Първа лига ще се купуват срещу 180 лева. Пакетът включва и двубоите за купата, които ще бъдат бонус. Цената е изгодна, защото билетите за мачовете през пролетта почти сигурно ще бъдат по-скъпи. 
Картите за ВИП ложата ще са с цена от 400 лева. Тя ще гарантира на притежателите им запазено място за паркиране в Разград през есента и в Русе през пролетта, седалка по избор във ВИП сектор и кетъринг.
Картите са в продажба от днес в офиса на клуба на „Фердинанд“ 3 и в клубния магазин „Спортлик“ до него.  
„И на нас не ни е никак приятно, че през първия полусезон отборът ще играе на „Лудогорец Арена“, но няма какво да направим срещу обстоятелствата в този момент. Нашето ръководство много разчита, че русенци ще застанат зад каузата „Дунав“ и че отборът ще се радва на тяхната голяма подкрепа. Нека да си пропомним какво направиха феновете на ЦСКА през миналата година, когато клубът им беше в тежка ситуация. Можем да го направим и ние. Нашият апел е да загърбим негативизма, да покажем солидарност и да бъдем до отбора в нелеката му дебютна кампания в Първа лига“, се казва в съобщението на ръководството.