Младеж, взел колата на баща си, се вкарал в истински филм, след който се сдоби с три акта.
Случаят е от 25 март тази година, когато около 23.30 часа шофьорът взел семейното „Пежо 405“ и настъпил газта по улиците. Първото му провинение станало на бул.“Фердинанд“, където изтървал контрола над колата и блъснал паркиран от дясната му страна автомобил. От удара колата се придвижила напред и ударила друг паркиран автомобил. След катастрофата обаче младежът не си направил труда поне да се извини, а вместо това продължил към кръговото до полицията и завил по бул.“Скобелев“. Фучащата с очевидно над разрешената скорост кола направила впечатление на дежурен полицай и той вдигнал стоп-палка. Водачът обаче не се съобразил с разпореждането и не спрял.
В същото време пътни полицаи отишли на местопроизшествието на „Фердинанд“, където собствениците на блъснатите коли разказали за виновния шофьор. За малко дори били влезли в разправия с него, след което виновникът избягал.    
За всички погазвания на закона водачът се сдоби с три акта с глоби за общо 560 лева и според които трябваше да стои 1 година без книжка. Той обаче обжалва наказанията си пред съда, а районните магистрати облекчиха положението му, като намалиха глобите на 400 лева, а почивката му от шофиране - на 6 месеца. Решението може да се обжалва.