Невъздържан шофьор нападнал служител на един от двата общински паяка заради вдигната кола.
В четвъртък малко след 11 часа репатриращият автомобил вдигнал неправилно паркиран на бул.“Липник“ опел и го откарал на наказателния паркинг на улица „Котовск“. 40-годишният нарушител обаче видял, че колата му пътува на платформа и догонил паяка с ауди на свой приятел. Докато вдигнатият опел се разтоварвал, собственикът му, който уж спокойно разговарял с един от служителите, внезапно преминал към една от любимите тактики на уличните побойници - забил глава в лицето му и от носа на нападнатия шурнала кръв.
Полицаят в паяка се обадил на колегите си във Второ РПУ и хулиганът скоро бил отведен на разпит във Второ районно. В това време битият бил в болницата, където го успокоили, че носът му не е счупен. Въпреки това обаче човекът получил лека телесна повреда и това довело до образуване на производство срещу хулигана за действията му срещу длъжностно лице. Случаят е изпратен в прокуратурата с мнение за съд.
Служителите на репатриращите автомобили всеки ден се срещат с недоволни водачи, които ги псуват и обиждат, но до такава агресия не се е стигало. Ще изчакам решението на съда и след това ще разговарям с директора на полицията ст.комисар Теодор Атанасов за вземане на по-сериозни мерки, за да не се допускат друг път подобни своеволия, каза шефът на общинското предприятие „Комунални дейности“ Стамен Савов.