Русенецът Костадин Енев спечели наскоро поредния си двубой по ММА. В Англия той срази своя съперник, за да запише още една победа. В професионалната си кариера Енев има 8 успеха и 5 загуби.

- Костадине, какво ново при тебе?
- Продължавам да се готвя сериозно в Русе и да чакам следващия си съперник. Ето и сега /вчера/ се връщам от тренировка. Продължения за участие в двубои не липсват. Понеже, смея да твърдя, направих добро име, продължават да ме търсят и да ми предлагат мачове. Аз обаче не искам да избързвам, защото чувствам, че на този етап все още не съм във върхова форма.
- Каква е причината?
- За да си силен и готов да защитиш претенциите си, трябва да си обезпечен във всичко - подготовка, храна, режим, спаринги. Аз например нямам мениджър и не ми трябва, тъй като създадох достатъчно добри контакти.  Липсва ми основното - спонсор. Като гледам как бойците от други държави излизат преди и след мачовете си с рекламни банери на могъщи спомоществователи, ми става криво. Разбира се, аз излизам с най-ценното - с българския национален флаг, но си е друго, когато знаеш, че си подсигурен със спонсор.
- Разкажи за последния си двубой в Англия.
- Трябваше да се бия с Ашли Гримшоу, но организаторите смениха този съперник с Дантей Джонсън. Гримшоу се оказа по-тежък с два килограма. Беше изненадващ ход. Трябваше да се събера бързо. Всичко приключи в първия рунд, тъй като победих Джонсън със задушаващ ключ.  
- Що за спорт са тези свободни боеве?
- Мъжки спорт, който събира все повече почитатели. Празни зали при подобни събития вече няма. Свободните боеве се превърнаха в индустрия, това е истината.