Талантливите русенки Мирела и Пресияна Димитрови се представиха впечатляващо на финала на петото издание на тв формата „България търси талант“. Момичетата получиха поредно признание за дарбата и артистизма си, като отново показаха стил и арт присъствие в състезанието на 14-те финалисти, които се бориха за вота на публиката. 
Русенските сестри още от началото на този сезон на шоуто бяха сочени за фаворити. Блестящото им представяне през всички етапи на формата логично ги изведе до вечерта на големия избор. 
Мирела и Пресияна бяха представени от една от българските джаз легенди - Камелия Тодорова. Ако перифразираме националния лозунг „Обединението прави силата“, това се доказа и от дуета на красивите и талантливи сестри от Русе, които определено са неочаквано добра комбинация, обяви певицата. 
С изпълнението си на песента And I Am Telling You от един от популярните мюзикъли на Бродуей Dreamgirls, по който през 2006 г. бе заснет и филм, Мирела и Пресияна буквално оставиха без думи журито.
На финала обаче публиката бе тази, която решаваше кой ще спечели. А зрителите предпочетоха атрактивния оркестър „Виво“ от Монтана, като отредиха на двете момичета от Русе второто място.
Междувременно, докато вървеше оспорваната надпревара в „България търси талант“, Мирела и Пресияна успяха „пътьом“ да спечелят по един приз, които прибавиха към богатата си колекция от международни и национални награди. Пресияна Димитрова се завърна от Казахстан, където спечели Гранд при от конкурса „Бозторгай“ в град Алмати в състезание с над 150 участници от Казахстан, Италия, Киргизстан, Русия, Литва, Беларус, Португалия. Пресияна беше единственият представител от България, а Мирела беше поканена като гост и взе участие в концерти в града. Самата Мирела Димитрова пък неотдавна спечели Голямата награда на 25-ото издание на младежкия поп-рок конкурс „Сарандев“ в Добрич. 
Мирела и Пресияна са ученички в СОУ за европейски езици „Св.Константин-Кирил Философ“, а добрата си вокална подготовка дължат на вокалния педагог Аделина Колева от Горна Оряховица, която ги подкрепя при всички техни прояви.                        У