Близо двуметрова дупка зейна на оживения тротоар по улица „Николаевска“ и застрашава пешеходците, сигнализира разтревожен гражданин. Ямата е с дълбочина около един метър и стои така от доста време. 
Дупката е достатъчно дълбока, така че невнимателен пешеходец може да пострада, ако попадне в нея. Това е изключително натоварен участък от преминаващи хора. В тъмната част на денонощието рискът от инцидент с пешеходци е още по-голям. Цяло чудо е, че все още няма пострадали, коментира нашият читател. 
Проверката ни на място показа, че настилката по тротоара е пропаднала, а в непосредствена близост до спирката в района се е образувал огромен и опасен ров. От вчера обаче участъкът вече е сигнализиран с обезопасителни ленти и предстои да бъде извършен ремонт. 
От общинско предприятие „Комунални дейности“ реагират на всеки сигнал от граждани, като няма оставена неремонтирана дупка или пропадане. В понеделник служителите запълниха и отворилата се дупка в средата на пътното платно на кръстовището между улиците „Борисова“ и „Неофит Бозвели“.