Във вторник, прекрасен тригон между Слънцето в Телец до Юпитер в Риби ще направи седмицата изпълнена с чувствени удоволствия. Много от представителите на зодиакалните знаци ще подобрят финансовото си състояние. Какво ви очаква в сектора на любовта вижте в следващите редове.Овен

През тази седмица родените под знака на зодия Овен повече ще ги вълнуват парите и по-малко любовта. Това разбира се не е нещо лошо. Вие сте уверени във възможностите си и желанието ви за успех и развитие ще бъде подкрепено от любимия човек. В края на седмицата не забравяйте да отделите повече време на партньора. Заслужава го.

Телец

Без съмнение тази седмица е вашата, уважаеми Телци, и сега е моментът да блеснете. Новолуние в петък ще бъде във вашия знак, а Юпитер и Плутон ще ви помогнат да създадете красива любовна връзка. Ако вие и вашата половинка обмисляте да създадете семейство, моментът е повече от подходящ. Звездите са на ваша страна.

Близнаци

Някакви новини свързани с финанси ще зарадват вас и вашата половинка. Повечето пари могат да се дължат на бонус или нечие повишение, а може да са плод на инвестиции, които сте направили преди време. Седмицата е подходяща и за романтични пътувания и изненади към любимия човек.

Рак

Ако нямате половинка до себе си, то бъдете по-социални, за да се отворят пред вас нови възможности за любов. Не отказвайте отправените ви покани от колеги и приятели. Има голям шанс да срещнете някоя мистериозна и чувствена личност. Обърнете внимание на всеки знак, който той или тя изпрати към вас.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на своята половинка по отношения на кариерата. А може би имате романтична авантюра с вашия шеф и той ви е приготвил приятна изненада свързана с работата. Не е изключено половинката да ви срещне с някоя влиятелна личност, която ще ви помогне да смените работата си или да получите повишение. И все пак не забравяйте да останете насаме повече време с любимия човек.

Дева

Седмицата ще бъде повече от хубава по отношение на любовта за родените под знака на зодия Дева. Ако се намирате във връзка ще имате желание да се отдадете на много романтични моменти с половинката. Ако имате планове свързани с вашето общо бъдеще, интересен проект, който искате да реализирате или някакво обучение, на което бихте искали да се запишете, сега е моментът да действате.

Везни

Във въздуха има аромат на еротика. Вие и вашата половинка ще искате да преминете на следващо по-дълбоко ниво и да станете възможно най-близки един с друг. Желанието да експериментирате ще провокира всеки един от вас да разкрие повече за себе си. Позволете си да се видите в една по-различна светлина.

Скорпион

Може да се каже, че тази седмица сте уцелили джакпота по отношение на любовта. Благодарение на новолунието в петък, вие и любимият ви човек ще успеете да изградите по-дълбока връзка. Ще се чувствате щастливи, сигурни един в друг. Тези от вас, които се намират в неангажираща сексуална връзка, може да открият, че са влюбени до уши в своя интимен партньор.

Стрелец

Благодарение на партньора ще направите трайна положителна промяна свързана със здравето ви. Може би ще започнете да спортувате заедно или ще следвате здравословен режим на хранене. Най-важното е, че тази промяна ще ви сближи още повече и ще ви помогне да се преоткриете един друг.

Козирог

За самотните в любовта Козирози седмицата ще предложи много промени. В петък новолунието ще попадне във вашия сектор на любовта. Този лунен месец ще ви донесе много късмет благодарение на Юпитер и Плутон, които също ще окажат влияние на вашия знак. В резултат е възможно да срещнете някой, който моментално да ви вдъхнови и да промени живота ви.

Водолей

Ако се намирате в сериозна връзка, през тази седмица може би ще обсъдите общото ви съжителство с любимия човек. В случай, че тази тема по някакъв начин ви напряга, не забравяйте да споделите за вашите страхове, особено ако усещате, че ще загубите личното си пространство. Обмислете добре нещата, така че и двамата да се чувствате комфортно.

Риби

Въпреки че Меркурий е ретрограден, комуникацията с половинката ще върви повече от гладко. Ще имате и възможността да разрешите нещо от миналото. Бъдете отворени един към друг и разбира се, отдайте се на повече романтика.