Всеки човек обича да чува комплименти по свой адрес. Ако сте се питали какво да кажете на своя партньор така, че да го зарадвате и поласкаете най-много, вижте тези съвети, които са базирани на 12-те зодиакални знаци.

Изберете точните думи, за да покажете любовта си, но не забравяйте че действията говорят повече от думите!

Овен

Независимият и импулсивен Овен има приключенски дух и обича ситуации, в които той да поема контрола. Уверете се, че вашият любим Овен знае, че се възхищавате на свободния му дух и на неспиращата му енергия. Ласкайте го за неговите хъс и амбиция.

Телец

Това е най-упоритият зодиакален знак, който държи нещата да стават винаги по неговия начин. Бъдете търпеливи с вашия любим Телец. Не забравяйте да му казвате колко много цените добрата му репутация и това, че никога не се предава пред трудностите.

Близнаци

Хората от тази зодия са конкурентни и искат да участват във всичко. Ако вашата половинка е от тази зодия, направете така, че да ги хвалите за това, че винаги са първи във всяка една надпревара. Животът ви с човек от тази зодия няма да е скучен – благодарете му за това.

Рак

Раците са лоялни и грижовни, а ако вашият любим е от тази зодия, той винаги ще се съобразява с вашите желания и нужди. Кажете му, че цените много тази негова чувствителност. Вашият Рак често ще прави за вас специални неща, не забравяйте да казвате „благодаря“ за тези усилия.

Лъв

Когато става дума за любов, Лъвовете са абсолютно лоялни и посветени на половинката си. Те са готови да местят планини, за да се уверят, че партньорът им е щастлив и доволен. Уверете ги в замяна, че вие също ще им бъдете предани. Възхищавайте се вербално по-често на качествата им.

Дева

Аналитичната и практична Дева обича да чува аплодисменти за своята силна логика и за факта, че никога не греши. Вашата Дева никога няма да ви излъже или да ви нарани умишлено. Всичко, което трябва да направите, е да се доверите напълно на преценката ѝ – тя ще бъде много горда. 

Везни

Хората от тази зодия са безнадеждни мечтатели и идеалисти. Те винаги искат да постигнат съвършената връзка, дори това да е нереалистично. Дори тайно да си знаете, че никога няма да имате перфектни отношения с вашия любим – Везни, правете се, че силно се стремите към това.

Скорпион

Скорпионите могат да бъдат много подозрителни и ревниви, но в същото време те са верни и страстни любовници. Уверете се, че засипвате вашия любим Скорпион с лоялност и възхищение и никога не му показвайте, че се съмнявате във връзката ви.

Стрелец

Стрелците са независими и енергични, но често тази тяхна енергия е взривоопасна и води до проблеми. Осигурете на вашия любим Стрелец спокойни условия, така че да смекчите тази негова енергия. Бъдете всеотдайни към него и на думи, и на дела – той ще оцени това.

Козирог

Козирозите са независими и недоверчиви и трудно създават силни връзки. Ако вашият любим е от този зодиакален знак, очевидно вие означавате много за него. Не забравяйте да му казвате от време на време, че се възхищавате на многобройните му умения и на здравия му разум.

Водолей

Остроумните хора от зодия Водолей винаги имат нови идеи, които развълнувано споделят с близките си. Насърчавайте вашия любим от тази зодия да ви разказва за новите си планове и начинания. Подкрепяйте го винаги – това ще означава много за него.

Риби

Най-емоционалният и чувствителен знак Риби винаги търси одобрение от близките си. Ако вашият любим е от този зодиакален знак, осигурявайте му вашата любов, като споделяте интересите му и повдигате самочувствието му с думи. Това ще го направи изключително щастлив и признателен.