34-годишен ревнивец не можал да преживее разлъката с любимата си и в пристъп на алкохолна емоционалност нахълтал в дома й, пребил я и й отмъкнал телефона.
Драматичните сцени се разиграли предколедно около 23 часа вечерта на 22 декември 2015 година в Сеново. Тогава пийналият Р.Х. отишъл до къщата на семейството на изгората си, почукал на единия от прозорците и след като му отворили, нахълтал вътре. Започнал да удря и дърпа за косата момичето, след което й взел телефона. Причината - искал да проследи с кого говори и си пише. След като видял каквото иска, върнал апарата, но не успял да заличи травмата от преживения кошмар. 
Три месеца по-късно ревнивецът направи пълни самопризнания за агресивното си и дръзко поведение и се договори с прокуратурата какво наказание да изтърпи. Съдът обаче сметна, че споразумяната присъда от половина година условно с 3 години изпитателен срок не е справедлива. Затова към нея добави и половин година забрана нападателят да посещава питейните заведения в Сеново. И той, и обвинението се съгласиха на допълнителното наказание и се стигна до окончателна присъда.