Клуб New Life и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на една all inclusive  емоция- конкурса за красота и европейски зрелища мис и мистър Топ лица на Русе-2016.
Модният ивент е предвиден на 22 април, петък 23,00 часа в новата Катедрала на нощния живот в град Русе- клуб New Life.
За Тези, които биха искали да се запишат участие в този fashion конкурс, ще споделим, че модното състезание изповядва философията на пълен fair play! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са от страна на домакините , спонсори от известни и реномирани русенски фирми, естествено запазено присъствие в така наречената Комисия на честа имат и представители на русенските  медии. 
Председател на журито ще бъде ММА звездата на дунавската столица на България- Емил Захариев.
Всички тези редове ги пишем, в потвърждение за това, че всичко ще се разиграва на сцената и пред хората, а не зад кулисите.
Мис и мистър Топ лица на Русе-2016 присъства в културния и нощен живот на града вече 12 години, провежда се в три тура-бански, официален и артистичен тур. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема ”разходка на модни закачалки„.
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен  награден фонд.
За да влезете в Хола на шоу бизнеса, елате първо в предверието му, на генералната репетиция и кастинга - в деня на шоуто, на 22  април, петък, от 16,00 часа в клуб New Life-Русе, а същата вечер, пак там е и вече споменатия стилен спектакъл. За да участват в  конкурса мис и мистър Топ лица на Русе момичетата и момчетата трябва да имат навършени 16 години, и да отговарят на така наречения  принцип на отседналост, тоест да са родени, да следват, учат, работят или някои от родителите им да са от Русе.
В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица- клон Русе. В него могат да участват желаещи както от Русе,така и  от други градове. Тези обаче, които са от други градски  локации нямат право на присъствие в мис и мистър Топ лица на Русе-2016, по простата причина, че  няма логика в това.
Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Русе-2016  е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да  посетят модното събитие на сезона ще кажем::„ Не пропускайте един на пръв поглед обикновен конкурс, поднесен по необикновен начин!„ За поредна година неотменим  медияпартньор на изявата е и вестник Утро. 
За участие: 0887-57-99-42, 0899-29-05-85 и 0878-18-16-48 и  фейсбук : идея прима.