Мъжът и жената, които влезли в ролите на Бони и Клайд и ограбили двама мъже на 25 март в един и същи квартал, са заловени. В акцията по арестуването им са участвали служители от Криминална полиция и техни колеги от двете полицейски управления в Русе.
Миналия петък в 19.40 и 20.10 часа престъпната двойка нападнала двама младежи на 23 и 26 години в района на Селеметя и след нанесени редица удари в лицата им задигнали мобилните апарати. 
След подадени сигнали и описание на извършителите криминалистите много бързо разпознали почерка на 33-годишния С.Б., който преди месец е излязъл от затвора, където излежавал присъда за грабеж. Проучване установило, че в момента той живее с 27-годишната В.С., също известна на полицията. Двамата имали наклонност към наркотиците и това подсказало на разследващите, че грабежите са извършени заради дрога. Така в понеделник през нощта Бони и Клайд са заловени в жилището им, а заграбените телефони са намерени, преди да бъдат заложени в оказион. Предстои двойката да застане пред съда, който може да я раздели поне временно поради липса на смесен затвор за мъже и жени.