Популярната сексоложка и семеен терапевт Наталия Кобилкина ще гостува в Мол Русе на 2 април и ще зарадва почитателите си не с един, а с два безплатни семинара, организирани в партньорство с реномираното списание „Космополитън“.
Лайфстайл гуруто идва за първи път в Русе със специални съвети както за дамите, така и за господата. Десетки нейни почитатели ще могат да се възползват безплатно от съветите и опита й, демонстрирани с примери както от личен характер, така и чрез споделените истории на повече от 30 000 човека, преминали обученията й.
Първата лекция на тема „10 начина да привлечем любовта в живота си, как да бъдем истински красиви, желани и обичани“, стартира в 11 часа на последния етаж на най-големия търговски център в града. Пред последователите си Кобилкина ще разкрие тънкости за щастлив семеен живот и как да избягваме грешките, които често допускаме в отношенията си с половинките. Това е семинар за хората, готови да се гмурнат в любовта и да кажат на глас: аз искам да обичам и да получавам обич!
Втората среща-разговор „Тайни на успеха“ ще се проведе между 15 и 16 часа. Прочутата сексоложка ще разкрие какво значи успех и ще даде съвети за всички начини, по които можем успешно да се свържем със силата на душата и ума, за да открием нужната енергия, с която да реализираме мечтите и целите си.
Срещнете се на живо с обичаната Наталия Кобилкина на 2 април от 11 и 15 часа в Мол Русе, канят организаторите.