58-годишният турски шофьор, който на 16 март спретна екшън в заведение на ТИР паркинг на бул.“Тутракан“, вече се сдоби с окончателна условна присъда.
Професионалният водач стигна до съд, след като 32-годишна дама не отвърнала на флирта му, той се афектирал и вдигнал на крак кръчмата. Първоначално барманът опитал да защити жената и помолил тираджията да напусне заведението. Така и станало, но само за кратко, тъй като засегнатият се върнал въоръжен - с нож в ръка, с който строшил две стъкла на заведението. Чупенето било съпроводено от цветущи епитети, обиди и размахванe на ножа. Извиканите на помощ полицаи от Второ районно също били посрещнати остро. Отнесли не само грозни квалификации, но тираджията опитал да удари единия униформен в ръката, а другият отнесъл удар в крака. Буйството му продължило и по време на арестуването му.
За заканата за убийство, отправена в бистрото, и всички останали хулигански изпълнения 58-годишният турчин вече направи пълни самопризнания и се сдоби с 2 години условно наказание с 4-годишен изпитателен срок. А ножът му бе конфискуван. Присъдата е окончателна.