12 пъти осъжданият Милен Б. не само че не успя да се размине с минималното наказание, за което се беше споразумял с прокуратурата, но и хвърли обвинения върху съда. 31-годишният мъж и по-големият му брат стигнаха за пореден път до съдебна зала, след като спонтанно решили да пребият таксиджия и да почупят колата му.
Инцидентът е от 30 октомври 2015 година, когато двамата се прибирали след почерпка у приятелка. Изпитият алкохол накарал опитния престъпник Милен да ритне без никакъв повод предния ляв фар на спряното на ул.“Стефан Стамболов“ такси. Шофьорът чул пукване и излязъл да види какво става. Поведението му било посрещнато от виковете на двамата братя, а таксиджията извикал по радиостанцията свои колеги на помощ. Разбойниците чули какви ги върши водачът, при което отворили вратата на колата, свалили го на земята и започнали да го налагат с ритници.
Таксиджията успял да се отскубне и избягал, но малко след това бил застигнат от нападателите си, които продължили с терора. Случващото се обаче било видяно от колега на шофьора, който се притекъл на помощ. Нападнатият се върнал в колата си и потеглил по бул.“Мидия Енос“, но там отново се натъкнал на двамата братя. Този път Милен счупил стъклото на лявата врата на жълтата дачия, след което двамата пак издърпали шофьора, свалили го на земята и отново започнали да го бият. В подкрепа пристигнали таксиджии, които успели да задържат разбойниците до пристигането на полицията. 
Двамата нападатели бяха готови да направят самопризнания за стореното и доброволно да получат поредна присъда, но съдът поиска Милен да бъде по-сурово наказан. Магистратите обърнаха внимание, че договорената минимална присъда от 1 година затвор не е справедлива, имайки предвид съдебното му минало, което е съпътствано от множество кражби, две изнасилвания, две хулиганства и бягство като затворник. Заклетият престъпник обаче контрира съда, като посочи, че хората човек убиват и не отиват в затвора, защото си плащат, а за него се иска тежка присъда. И заяви, че ако е имал пари, и той е щял да си спести ходенето по съдилища и затвори. Затова не се съгласи на предложеното завишено наказание от около 3 години, като изтъкна, че не било важно, че е осъждан и преди, а трябва да се гледа настоящето на човек.
Брат му, 38-годишният Радослав, обаче успя да се договори окончателно за половин година затвор. А делото срещу Милен ще продължи по стандартния ред.