Изключително гнусна гавра, включваща различни мъчения и юмруци, отнесло пияно до несвяст момче от свой 17-годишен приятел. За грозната подигравка ученикът стигна до съд и чу първото си наказание.
Историята започнала сутринта на 15 март 2015 година, когато трима другари се захванали да помагат в рязането на дърва на свой познат в Тетово. След добре свършената работа групичката седнала да се почерпи, а трапезата изобилствала от алкохол. Ученикът и бъдещата му жертва започнали да се заяждат и обиждат, след като погълнатият алкохол им вдигнал самочувствието и мъжествеността. Докато течали словесните престрелки и меренето на сили в стил „кой е по-по-най“, опонентът на тийнейджъра заспал на стола. Така започнали издевателствата над него. 
След като блокирала и изпаднала в алкохолен делириум, жертвата била бутната и паднала от стола. Последвали ритници, а впоследствие безпомощното пияно момче се сдобило с нежелана нова прическа - ученикът взел машинка за подстригване и му обръснал част от косата. То не можело да се противопостави на подигравките, затова издевателствата продължили - устата му била натъпкана с люти чушки и храна. После върху главата му било посипано брашно и шампоан като междувременно ударите и ритниците по цялото му тяло продължавали. Останалите двама в компанията опитали да спрат грозните действия на ученика, но той не им обърнал внимание. Въпреки забележките единият от публиката заснел всичко с мобилния си телефон. Подигравката продължила, след като ученикът взел спрей против насекоми, запалил струята, излизаща от флакона със запалка, и насочил пламъка към главата на безпомощната си жертва. Така част от косата, лицето и едното ухо на изпадналият в несвяст обгорели. След като решили, че ситуацията излиза от контрол и става опасна за живота и здравето на пияния им другар, го натоварили в строителна количка и го оставили до дома му. Момчето се събудило едва на следващия ден и с потрес видяло, че е с рани и кръв по лицето. Затова разказало каквото си спомня на охранителя в кметството и така случаят стигнал до полицията.
Набързо бил свален записът на грозната гавра от телефона на единия младеж, а съдебно-медицинска експертиза показала, че нападнатото момче е получило сътресение на мозъка, счупено ребро, изгаряния и охлузвания.
За леката телесна повреда неразумният ученик, който е поверен в ръцете на баба си, бе предаден на съд. Той призна за издевателствата над своя познат и на първа инстанция получи обществено порицание - стореното от него да бъде прочетено по радиовъзела в Тетово. Решението може да се обжалва.