Турски шофьор вдигнал чутовен скандал в заведение на ТИР паркинг заради клиентка. На помощ на 32-годишната жена, която била позната по подобни паркинги, се притекли 26-годишният барман и 20-годишен охранител. 58-годишният чужденец обаче извадил нож и започнал да буйства.
Действието се развило призори в сряда на бул.“Тутракан“ 76. Тираджията влязъл в заведението да хапне, но започнал да задява жената. Тя не откликнала, а барманът му казал да си излезе по живо, по здраво. Мераклията напуснал заведението и вратата била веднага заключена зад него. Тогава засегнатата мъжка чест на изгонения кипнала и той грабнал от кабината на камиона си голям нож, с който строшил две стъкла на входната врата. На помощ на хората в заведението се притекъл охранителят на паркинга, който веднага подал сигнал в полицията. 
На място пристигнал екип от Второ РПУ, но шофьорът вече бил неудържим. Започнал да обижда униформените и дори посегнал да удари единия. По време на задържането му Х.Ч. оказал съпротива и успял да ритне в бедрото полицая срещу него. В крайна сметка бил укротен и откаран в управлението, където ще чака явяването си пред съда.