Удължаване на гаранцията на всеки новозакупен товарен автомобил с 50 000 километра носят специалните ваучери, които „Рено“ ще раздава на специалното изложение на лекотоварната си гама „Про+“ в Русе на 24 март от 14 до 19 часа на паркинга на „Метро“. 
Пред хипермаркета домакините от регионалния дилър „Стибис“ ще покажат популярния лекотоварен модел „Канго“ и утвърдените бусове „Трафик“ и „Мастър“. Посетителите ще видят богатата палитра от възможности за трансформирането им като бус 4х4, линейка, хладилен фургон и други от гамата „Про+“, която 18-а поредна година е №1 по продажба на нови автомобили в Европа с пазарен дял от 14,5% според данните на LТAssociation Auxiliaire de lТAutomobile (AAA).
Специалната мрежа „Рено Про+“ е допълнителен жест на компанията към клиентите й от бизнеса, като всяка нейна точка предоставя всички необходими персонализирани услуги - например избора на автомобил според нуждите и най-подходящия договор за поддръжка и финансиране според възможностите.
Дилърите на „Рено Про+“ предлагат множество опции в услуга на бизнеса, като само част от тях са специална приемна, удължено работно време за бизнес клиенти, диагностика в рамките на 1 час, обслужване на автомобила в рамките на 8 работни часа без предварителна заявка и предоставяне на заместващ автомобил от същата категория на специална цена, ако необходимото време за ремонт е повече от 48 часа.