Кървяща глава и сцепена устна бил резултатът от пиянско заяждане в дискотека в Две могили. А за раните си битият поиска да бъде обезщетен с 5000 лева.
Искрата пламнала, след като единият от купонджиите започнал да размахва среден пръст. Чувствителността на околните вероятно била изострена заради късния час - 2 през нощта, а още по-вероятно - заради изпития алкохол.
Скандалът се разгорял между раздаващия неприлични жестове и негови неприятели в края на ноември 2014 година. Пред заведението конфликтът прераснал в масов бой, при който един от участниците бил ударен с празна бирена бутилка в главата. В крайна сметка и двамата основни побойници се оказали с кървящи рани, а на съд бяха предадени четирима участници в мелето в дискотека „Експлоуд“. Те се сдобиха с минималната глоба от по 100 лева за дребно хулиганство.
Сагата обаче продължи по отношение на двама от основните участници в боя. Единият от битите поиска подстрекателят, раздаващ средни пръсти, да му плати 5000 лева обезщетение за раните по главата след удара с бирена бутилка. Съдът сметна обаче, че самият желаеш да получи парична компенсация също има вина за случая и затова му присъди доста по-ниска сума - 1500 лева. Решението може да се обжалва.