Жозе Моуриньо почти сигурно няма да поеме Манчестър Юнайтед, тъй като шефовете на "Олд Трафорд" се опасяват, че той няма да дава път на младоците от школата, пише "Мирър".

Специалния бе считан за сигурен нов наставник на "червените дяволи" в случай, че Луис ван Гаал бъде уволнен, но под ръководството на холандеца отборът стабилизира представянето си.

Изданието твърди също, че ако все пак пътищата на ексцентричния специалист и тима се разделят, тогава вероятно Райън Гигс ще получи своя шанс да поеме тима, макар че няма опит.

Фактът, че Жозе не обича особено много да налага юноши без опит в състава е основният довод Юнайтед да реши в крайна сметка да се откаже от намерението си да го ангажира.

Юнайтед пък има гордата традиция да развива свои кадри и от 1937 година във всеки един мач има поне по един кадър на тима в групата, а тази традиция не се е разваляла от тогава.

Роденият в Манчестър Маркъс Рашфорд е новата голяма надежда на тима и след като Луис ван Гаал му даде път в титулярния състав, той вече оправдава голямото доверие.