Любовният триъгълник, който изправи един срещу друг двама мъже в битка за дамата между тях, приключи с прободено от нож сърце и затвор.
Инцидентът от 6 октомври 2015 година стана известен с това, че русенски медици успяха да зашият  разкъсано и в прекия, и в преносния смисъл сърце. До наръгването с нож Найден Иванов прибягнал след пореден конфликт със свой 45-годишен познат. Причина за враждата между тях била дама, която не можели да разделят. Така късно вечерта след дежурния алкохолен запой двамата клошари отново подхванали болезнената тема. Чашата преляла, докато вървели в района на ул.“Стефан Стамболов“. Тогава 47-годишният Найден първоначално бил нападнат от своя колега несретник, след което отговорил с нечовешка ярост и го наръгал в сърцето. Прободеният бил закаран в болницата и светкавично опериран. Лекарите успяха да го спасят от почти 100%-ва смърт благодарение на изключително рядка и тежка операция. С това спасиха и Найден от по-тежки обвинения и дълъг престой зад решетките.
Той се отърва с леки наранявания и бе задържан в ареста за опит за убийство. Вчера Найден направи пълни самопризнания за извършеното от него, като се съгласи с тезата на прокуратурата, че е превишил неизбежната самоотбрана в опита си да се защити от своя приятел. Така клошарят се договори с обвинението за присъдата и се сдоби с 1 година затвор. Съдът сметна наказанието за справедливо и го одобри окончателно.
В същото време мъжът с прободеното сърце предстои да отговаря пред съда за това, че пръв е нападнал Найден.