Известният в близкото минало футболист и треньор на „Левски“ Добромир Жечев-Бобата призова клубните ръководители да преустановят „покупката на чужденци от средна ръка, които спират развитието на българските момчета“. И докато каже, хоп - някакъв 20-годишен нигерийски таран щял да пристигне при „сините“! 
Миналото лято „Левски“ подписа с Линел Китамбала, Денис Махмудов, Умар Диаби. Всички бяха освободени от зимата, тръгна си и Аймен Белаид. 
Столичният клуб набързо напазарува нови чужденци - Франсис Нар, Мехди Бурабия, Сърджан Лукин, Джъстин Менголо, сега може би ще дойде и мистериозният нигериец. На фронта от есенния сезон останаха и други юнаци - Максимиалиан Карнер, Джереми де Нойер, Роман Прохазка, Боян Йоргачевич. Сигурно изпускаме и друго небългарско име. 
Трансферите тръгнаха с нова сила, когато клубът се съвзе с финансите. А съдбата му през лятото бе подобна с тази на ЦСКА, където Стойчо Младенов разиграваше циркове с над 13 чужденци, събрани от кол и въже на гърба на съвсем празна каса. Резултатът е известен.
От „Левски“ са тръгнали по Стоевата, която май е същата като Стойчовата. Глупостта обаче не знае граници, затова и не слушайте Гонзо, когато обяснява, че целта на тази селекция била да спре „Лудогорец“. Сякаш летните трансфери не бяха негова и на Стоев злополучна работа. Но който дава парите, той да му мисли.