Смятам, че е крайно време да създадете рубрика „Тука е така“, в която да отразявате всички малоумни неща сътворявани в нашия град от хора и институции,от които по презумпция се очаква да са на ниво и в час с европейските и световни практики! С това предложение се обърна към „Утро“ Боян Атанасов,живеещ на улица „Давид“ в Русе. Ето и изложението му.
 За начало ви изпращам снимки от китната улица „Давид“, на която в понеделник започна строеж на никому неизвестно какво. И ето как изглеждаше „китната улица“ на следващия ден по обед - два пръста гъста лепкава кал, която всички дружно ще вдишаме,след като изсъхне и колите я вдигнат във въздуха!
А иначе 5-6 работници, които весело си чуруликаха там, леко се притесниха виждайки ме да снимам калта и започнаха да имитират нещо с лопати, сякаш искаха да я почистят от уличното платно.
 Излиза, че спортната зала и новото кръгово могат да бъдат построени без да се замърсява града, а една строителна фирма може да ни накара да газим кал и да я дишаме после, само и само да изкара по-голяма печалба от строежа!?
Уж града европейски, ама не съвсем!
Или просто „Тука е така“?