2016-a е високосна година и мнозина смятат, че двойките, които ще се оженят, няма да имат късмет. Е, ако сте получили предложение за брак и искате да го осъществите, то със сигурност сте малко нервни. И все пак не изпадайте в мрачни чувства. Порталът „Ловерли“ разкри кои дати през тази година ще ви донесат щастлив и дълъг брак.
Понеделник, 29 февруари - с оглед на това, че 2016-а е високосна, означава, че имаме дата 29 февруари на всяка четвърта година. Хората в „Ловерли“ прогнозират, че много двойки ще искат тяхната сватба да се проведе в този понеделник. Има и положителна страна - ще трябва да помните по-малко годишнини.
Събота, 9 април - това са числата, които носят късмет и щастие за математиците, нумеролозите и просто хората, които вярват в 4, 9 и 16.
Петък, 13 май - петък 13-и ще се случи само веднъж тази година и то през месец май. Мнозина ще си кажат „да“ точно на тази дата.
Друга хубава дата е 3 септември /събота/ - първият уикенд от септември винаги е добър ден за сватба. Лятото все още продължава, но жегите са отминали.
Четвъртък, 6 октомври, и неделя, 6-ти ноември - тук за нумеролозите става интересно, тъй като числата се подреждат в следния ред - 6/10/16 и 6/11/16. Очаква се тези дати да въодушевят много двойки.
Последната интересна дата е 31 декември /събота/ - новогодишната нощ тази година се пада в събота, а това означава идеално време за венчавка и започване на ново начало с новата 2017-а година.