Възмутен съм от непочистения от сняг тротоар на спирката на бившите „Печатни платки“ в посока към центъра, откъдето ежедневно минават стотици хора. Камари сняг пречат на движението на хората и те са принудени да чакат градския транспорт на самия булевард „Христо Ботев“, сигнализира наш читател. По думите му в сутрешните часове на спирката има около 100 души, а движението на транспортните средства е изключително натоварено, като това създава предпоставки за инциденти. Хората се опитват да вървят по изключително тясна утъпкана пътечка, като се стараят да не паднат в преспите или да не бутнат друг пешеходец, разказа читателят.
Проверката ни на място показа, че тротоарът и подходът към спирката е разчистен, но встрани се издига снежен вал. Голяма част от гражданите наистина чакат автобус на пътното платно, тъй като утъпканите пътечки са изключително тесни и придвижването става бавно. 
Ще се обадя веднага на фирмата - концесионер на спирките, за да проверят и да разчистят, каза за „Утро“ шефът на общинската дирекция „Обществен ред и сигурност“ Спасимир Димитров.