Атрактивната обърната с покрива надолу къща в гърменското село Марчево, новината за която миналото лято стана по-популярна от тази за бунтуващите се в съседство роми, заработи като хотел. За Нова година тя се предлагаше на компании за 3 нощувки срещу 1440 лв., но поради високата цена сега наемът й цена е „само“ 240 лв., та дори и 179 лв. в периоди на промоции, съобщава struma.bg.Собственик на къщата се оказа не персийски шейх или мъж, който я обърнал наопаки напук на свадливата си жена, а 24-годишна девойка от Гоце Делчев, завършила миналата година университет в Лондон. 

Мария Четрафилова е момичето, което преди 2 години летя с приятелката си над 30 метра с пежо кабрио и се приземи в двора на магазин „Меджико” в Дупница, намиращ се непосредствено до главен път Е-79. 

Тогава като по чудо катастрофиралите оцеляха, само Четрафилова бе няколко седмици с гипс заради счупена ръка и счупен прешлен. 

Година по-късно пък каръкът налегна баща й - известният хотелиер, търговец и член на УС на туристическа асоциация Места-Нестос Валентин Четрафилов. От друг новостроящ се хотел в с. Марчево, оформен като старинен замък, падна 36-годишният строител Фаик Садъков, водопроводчик от сатовчанското с. Туховища и баща на 2 деца, и издъхна на място. 

Инцидентът стана през септември, а делото за нелепия инцидент все още не е тръгнало в Окръжен съд - Благоевград, където ще се гледа.