Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо сподели с чувство за хумор, че големият му съперник на терена Лионел Меси "длъжник" и с усмивка добави, че очаква хонорар от страна на Бълхата.

Причината е, че Роналдо е играл ролята на преводач на аржентинеца по време на церемонията за връчването на Златната топка по-рано през месеца в Цюрих. Не е тайна, че нито Меси, нито другият от топ 3 – Неймар – знаят английски, поради което се е налагало Роналдо да им помага с комуникацията с организаторите.

"С Меси винаги сме били в отлични отношения, независимо от писанията на медиите. Всъщност, през последните години станахме по-близки. Когато бяхме на сцената на церемонията за Златната топка, аз трябваше да им (на Меси и Неймар) превеждам, защото нито един от тях не говори английски. Очаквам да ми платят за услугата", сподели шеговито Роналдо пред репортери на стадион "Сантяго Бернабеу".

Под ръководството на новия треньор Зинедин Зидан Роналдо отбеляза първите си два гола при разгрома над Спортинг (Хихон).