Доживотен затвор без право на замяна за 9 пъти осъждания 24-годишен Милен Бичкиджиев поиска прокуратурата. Младият мъж бе обвинен за зверското убийство на своя 31-годишен познат Джошкун Сюлейманов. Приятелството между двамата приключило на 29 март 2015 година, когато насред дружеска разпивка Милен станал агресивен и решил да накаже Джошкун. Причината най-вероятно била груба реплика, която преди време 31-годишният му събутилник отправил към приятелката на Милен. Какво точно го е вбесило до полуда обаче, никой не се наема да каже.
Кървавата разправия в Троянските блокчета в кв.“Дружба“ започнала след стабилен запой, който отключил агресията на Милен. Той първо посегнал на друг от своите сътрапезници, но след като го изгонил от квартирата, яростта му се насочила към кротко седналия Джошкун. Нахвърлил се върху него, като му нанесъл около 15-20 юмрука и ритника по лицето, главата, шията, гръдния кош и корема. Скочил няколко пъти от височина с колене върху гръдния му кош, а за финал го притиснал с  дървена маса и дървена табуретка. 
Ден след убийството извергът сам се предаде в полицията, а от 1 април е в ареста. Още тогава младежът направи пълни самопризнания и пожела разследването да протече максимално бързо, тъй като няма да оспорва вината си. Така и стана - Милен призна всичко, в което е обвинен и поиска съкратен процес. С това той си гарантира и облекчена присъда. Затова прокуратурата поиска доживотния затвор без право на замяна да бъде заменен с 28 години затвор, а Милен и адвокатът му помолиха за по-милостива присъда. В крайна сметка състав на Русенския окръжен съд прецени, че младежът заслужава доживотен затвор, но заради самопризнанията редуцира наказанието на 28 години зад решетките. Той ще трябва да плати и по 100 000 лева обезщетение на почернените майка и баща на Джошкун. Тяхната претенция бе за по 150 000 лева. Присъдата може да се обжалва.