От 17:30 до 18:10 часа в сряда следобед чаках на студа на спирка „Подстанция“ тролейбусна линия номер 2, която пътува към Западна промишлена зона. Тролеите на фирма „ЕГГЕД“ тотално не спазват разписанието, което тече на електронните талба на спирките, сигнализира наш читател, който всеки ден ползва градския транспорт. 
Разписанията по спирките са електронни и са въведени още в началния етап на проекта за интегриран градски транспорт на Русе, като има разминавания с действителното разписание на тролеите. Информацията за разписанието на всички тролейбусни линии, която е посочена в сайта на фирмата: egged-ruse.com, е валидна и се изпълнява стриктно. Гражданите могат да получат конкретна информация за причината за забавянето на тролеите на телефон 820021, обясни шефът на „ЕГГЕД“ Николай Къдрев. 
Електронните табла са в тестови период, който ще продължи още около месец. Дотогава гражданите могат да се осведомят за разписанието от началните пунктове на автобусите от ламинираните талони с информация по спирките, посочиха от общинския отдел „Транспорт“.