Милен Георгиев от Бяла се бори с тежката болест на Ходжкин - раково образувание на лимфните възли, и има спешна нужда от средства. Страшната диагноза на младия пожарникар от беленската противопожарна служба е поставена преди четири години. Следват няколко курса химиотерапия, лъчетерапия и Милен излиза в ремисия за кратко време. През 2014 година обаче заболяването рецидивира, като засяга и част от органите. Младият мъж отново е подложен на химиотерапия и му е направена автоложна трансплантация на стволови клетки, но няколко месеца по-късно получава рецидиви в цялото тяло. 
В момента Милен има разсейки в белия и черния дроб, диафрагмата и костната система. Проведените консултации с водещи хематолози от чужбина, които му предлагат лечение, му вдъхват надежда за живот. Разходите по продължителното лечение възлизат на 120 000 долара, които са непосилни за семейството. 
Всички, които искат да помогнат на младия мъж да се пребори с рака, могат да се включат с дарения на банковата сметка на Милен Ангелов Георгиев:
Банка ДСК
Валута: BGN
IBAN: BG83STSA93000023210987
BIC: STSABGSF