Маги Халваджиян и Хилда Казасян отново ще се впуснат в предизвикателството „Като две капки вода”, където ще коментират изпълненията на новите 8 участници от март по Нова. За първи път до тях ще застане не един, а още двама членове на журито. Кои ще бъдат те, ще разберем от март по Нова.

Този сезон, зрителите на „Като две капки вода” ще наблюдават невиждани досега в България трансформации. Чрез тях атрактивните участници ще „пътуват във времето” и ще се превъплъщават на изпълнители от миналия век до наши дни. Продуцентът на шоуто – Маги Халваджиян, обещава изключително интересен кастинг и личности, които със сигурност има какво да показват, за да изненадат феновете и да бъдат „Като две капки вода”.

По-бляскава и голяма сцена в новия „дом” на продуцентите от Глобал Филмс ще приюти втория сезон на „Като две капки вода”. Познатата форма на Мики Маус на сцената ще стане арена на запомнящи се роли. Асансьорът, който преобразяваше участниците за техните изпълнения и беше кошмарът на Мария Игнатова, както и ролетката, която поставяше предизвикателствата за всеки следващ епизод, отново ще заемат своето основно място в шоуто.

Кои ще бъдат участниците и кои ще бъдат новите членове на журито, ще разберем скоро по Нова.
Като две капки вода – от март по Нова.