Отборът на „Снежанка“ взе купата от депутата Пламен Нунев като победител в коледната мини Шампионска лига, организирана под егидата на ФК „Дунав“ и президента на клуба д-р Симеон Симеонов. Участие в турнира взеха малчугани от 12 тима на детски градини в Русе и техните филиали. Състезанието в зала „Дунав“ мина с подкрепата на „Металпластик Инженеринг“ в лицето но Александър Георгиев, магазини „Фаст Маркет“ /Николай Русев/, „Нетуоркс България“, Дунавски драгажен флот.
Втори, трети и четвърти след първенците от „Снежанка“ се класираха малките футболисти на градините „Чучулига“, „Русалка“ и „Веселина“.  
„Въодушевен съм от желанието на децата за игра. Те ме запалиха да направим догодина и великденски турнир. Сърдечно благодаря на всички, които ни помогнаха да организираме тази мини Шампионска лига“, заяви д-р Симеонов пред „Утро“.
При откриването на турнира в събота присъстваха народните представители Пламен Нунев и Свилен Иванов, зам.-кметът Иван Григоров, бившият футболист на ЦСКА и „Дунав“ Анатоли Нанков, председателят на областния футболен съвет Димитър Димитров-Кулеманс и др.