23-годишен младеж от горнооряховското село Първомайци стана хит в социалните мрежи, след като разказа във видеоклип как с постоянство е стопил 73 килограма.

"На 18 години бях 170 килограма и си мислех, че никога няма да мога да отслабна. Роден съм с изкривяване на крака и имам забрана да бягам и да скачам. После от свръхтеглото получих и дискова херния. След двуседмичен престой в болница, лекарите ми казаха, че няма да мога да тренирам, но аз реших, че ще преследвам целта си и започнах да ходя по 5 пъти седмично на фитнес", разказа Андриан Аспарухов. Така за малко повече от 3 години младият мъж станал 97 килограма, трупа мускулна маса и топи мазнини.

"Никога не съм гладувал, но си изработих собствен хранителен режим, четейки от интернет. Сега се храня с овесени ядки, пиле, ориз, много яйца, зеленчуци", обяснява Андриан. Той пие дневно и по 6 литра вода. Смята, че с неговата мотивация може да започне да помага и на други хора да се чувстват добре.

"Качих клипа с личната си история, за да видят, че е възможно да се постигне целта, а не се случва само във филмите", казва Андриан.

Той вече има заявки от познати да им стане личен треньор и да ги напътства в постигането на отлична форма и добра визия.